Linda på radio (P4) 21 november!

En liten uppdatering så här mitt mellan årsdagarna.

Idag fick jag ett meddelande från Johan om att i morgon (21 november) runt/efter kl. 10 på P4 (Jönköping) kommer Linda (och Johan) vara med i ett inslag/intervju om hennes stroke, lite ny statistik har framkommit idag som de ska prata om. Mer än så vet vi inte... än...

Har du chansen kan du lyssna på P4 Jönköping i morgon, jag gissar att oavsett var du bor i landet så går det att hitta programmet på radions hemsida. Jag ska leta själv och lägga upp en länk här, nämligen lite osäker på om jag själv har möjlighet att lyssna i morgon.

Känner också att detta river upp gamla sår, att det kunde gå så fel det som var så noggrant planerat från start gör ont, riktigt ont. Linda var i en riskgrupp, hjärtfel med komplikationer vid första förlossningen. Planeringen gick från full koll med specialistbarnmorska och planerat kejsarsnitt i Linköping.

Sedan trappades insatsen gradvis ner, ingen resa till Linköping, inget kejsarsnitt, ingen specialistbarnmorska, det slutade med en "vanlig förlossning" som dessutom fick gå över mer än 14 dagar från planerat datum. På sjukhuset försvann villkoret att de inte skulle skicka henne på operation efter förlossningen utan att konsultera specialistläkare, specialistbarnmorskan som skulle ha varit med "hela vägen" som en trygghet blev också bortrationaliserad.

Och vi vet hur det gick, allt man hade befarat inträffade, precis allt... Men när man sökte förklaringar och svar på hur det kunde bli så här plockade man den enkla lösningen, Linda hade haft Covid, där är felet... Jag köper det fortfarande inte, detta sår ligger djup, vill inte läka och gör ont när det bryts upp, som nu...

Men Linda mår bra, annat liv som sagt men det är samma Linda nu som före hennes stroke och hon har en bra energi omkring sig! 

Min älskade Linda... ❤

Kommentarer

  1. Länk till radioprogrammet, hoppas den fungerar, inlägger är några minuter efter 10.

    https://sverigesradio.se/avsnitt/2276615

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Nu stänger jag bloggen, på riktigt, och Linda tar vid!

Internationella strokedagen